ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αποστολές στην Ελλάδα

Δέματα μικρού όγκου αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 50,00€.

Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής:

  • Παραδόσεις εντός / εκτός του νομού Αττικής & Νησιά: 2,50€
  • Παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές: 6,00€

*Η αντικαταβολή είναι δεκτή με επιπλέον κόστος 3,00€.

Δέματα μεγάλου όγκου αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών κατόπιν συνεννόησης με το εκάστοτε πρακτορείο και τον πελάτη.

*Η αντικαταβολή δεν είναι δεκτή με πρακτορεία μεταφορών

Για Παράδοση το Σάββατο: Η υπηρεσία αποστολής με παράδοση το Σάββατο , ανεξαρτήτως προορισμού , χρεώνεται 5,00€.

Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2295035336 ή με e-mail στο info@allaroundfun.gr για να ελέγχουμε αν η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε εξυπηρετεί την περιοχή σας το Σάββατο.

Για αποστολές σε Κύπρο

Αποστολές στην Κύπρο εκτελούνται μέσω Speedex & Γενική με κόστος 25,00€ ανεξαρτήτου ύψους της παραγγελίας ή με εντολή παραλαβής από την έδρα μας με δικιά σας εταιρεία μεταφορών.

*Η δυνατότητα αντικαταβολής στην Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Εντός του νομού Αττικής: 1-2 εργάσιμες μέρες
  • Εκτός του νομού Αττικής: 1-3 εργάσιμες μέρες
  • Νησιωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες μέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες μέρες

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η All Around Fun  δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελιών σας, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

Πως εντοπίζω την παραγγελία μου: θα λάβετε σχετικό e-mail για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε νέο email για τον τρόπο αποστολής της (εταιρεία ταχυμεταφορών ή πρακτορείο μεταφορών για αντικείμενα μεγάλου όγκου). Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από αριθμό αποστολής VOUCHER όπου μπορείτε να εντοπίσετε σε ποιο στάδιο παράδοσης είναι το δέμα σας.

Πως ακυρώνω ή τροποποιώ την παραγγελία μου: Εάν αλλάξετε γνώμη και δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα να την ακυρώσετε ή να την τροποποιήσετε. Καλέστε μας στο 2295035336 για να διευθετήσουμε την εξέλιξη της παραγγελίας σας ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο info@allaroundfun.gr.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας