Ποιοι Είμαστε

Έχοντας μεγαλώσει μέσα στον μαγικό κόσμο των αποκριάτικων στολών, κατάλαβα από νωρίς πως είναι να είσαι All Around Fun! Μετά την πρόσφατη γέννηση του πρώτου μας παιδιού, γρήγορα συνειδητοποιήσαμε τον σημαντικό ρόλο που έχει η ενασχόληση των παιδιών με τη δημιουργική και εκπαιδευτική ψυχαγωγία. Έτσι, ιδρύθηκε η All Around Fun προκειμένου να μπορέσουμε να περάσουμε τον δικό μας ενθουσιασμό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Με γνώμονα την όρεξη να μοιραστούμε τη διασκέδαση, τη χαρά και την ανεμελιά με όσους περισσότερους μπορούμε, δημιουργήθηκε το e-shop μας με σημεία αναφοράς κυρίως την αγάπη για το καλό παιχνίδι και την ανάγκη για δημιουργική απασχόληση.

Στόχος μας, να μπούμε στις καρδιές των μικρών αλλά και των μεγάλων με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία, τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η συλλογή μας θα ανανεώνεται συνεχώς δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα πρωτοποριακά εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις παιδικές ηλικίες αλλά και στο προσχολικό βιβλίο. Θέλοντας να μην αφήσουμε ούτε μέρα να περάσει χωρίς χαρά και παιχνίδι για τα παιδιά μας, μπαίνουμε σταδιακά και με σταθερά βήματα στον χώρο των πασχαλινών και καλοκαιρινών παιχνιδιών και αξεσουάρ.

Δε θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν οι αποκριάτικες στολές, οι χριστουγεννιάτικες και οι παραδοσιακές στολές και τα αποκριάτικα αξεσουάρ, προϊόντα με τα οποία η οικογένειά μας με μεράκι, σοβαρή δουλειά και υπευθυνότητα, έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται την αγορά και τις ανάγκες της με μεγάλη επιτυχία, τρεις γενιές τώρα και μας καθιστούν πρωτοπόρους και οδηγούς.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και καθοδήγηση της οικογενειακής μας επιχείρησης στο χονδρικό εμπόριο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και για τις ασφαλείς συναλλαγές με την εταιρεία μας.

Μαίρη Γ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας