ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Καταστροφή κατά την μεταφορά

Η All Around Fun και οι συνεργαζόμενες εταιρείες Μεταφορών καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προϊόντων κατά την μεταφορά τους. Ωστόσο ενδέχεται λόγω του εύθραυστου ορισμένων προϊόντων (όπως παιχνίδια) κάποια να υποστούν ζημιά και να σπάσουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αιτηθείτε την αντικατάσταση του προϊόντος αφού μας στείλετε σχετική φωτογραφία.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

Ελλιπής Παραγγελία

Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την επαναποστολή του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων ισόποσης αξίας.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Η επιστροφή είναι δεκτή εντός 10 ημερών αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό (κατασκευαστικά). Σε αυτήν την περίπτωση, σας προσφέρουμε:

  1. αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν
  2. αγορά προϊόντων ισόποσης αξίας
  3. επιστροφή χρημάτων

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

Αλλαγή προϊόντων

Κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν. Επιπλέον, τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί και τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη. Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά /είδη θαλάσσης δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να μας το αποστείλετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, χωρίς να έχει ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων μας, σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής της εταιρείας μεταφορών, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, με έξοδα του πελάτη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2295035336 ή να μας αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@allaroundfun.gr . Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση παραλήπτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρεία για την υπαναχώρησή του. Εφόσον η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρεία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η εταιρεία All Around Fun Ι.Κ.Ε. απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας